Hoe twee video’s te synchroniseren door middel van de ‘Moment of Interest’

Ieder video scherm beschikt over een ‘Moment Of Interest’ (MOI) tijdsbalk onder iedere video. De tijdsbalk komt automatisch naar voren wanneer u de muis op de video plaatst.

De MOI tijdsbalk dient te worden gebruikt voor een enkel doel: om het gemeenschappelijk moment te herkennen waarop alle videos zouden moeten synchroniseren.

Om je MOI vast te leggen beweeg de tijdsbalk eenvoudigweg naar het moment waarop de video het gewenste punt bereikt zoals bijv. het slaan van de bal, een release van een worp, een afsprong etc.

U zult iedere MOI tijdsbalk in iedere video in moeten stellen. Indien u een nieuwe video opent dan zult u uw MOI opnieuw in moeten stellen voor die video

Nadat u de MOI tijdsbalk op iedere video heeft ingesteld dan kunt u de algemene tijdsbalk onderaan het programma gebruiken om alle videos tegelijkertijd te controleren en reguleren.

OPMERKING: MOI synchronisatie werkt alleen indien de terugspoel snelheid is ingesteld op een van de ‘slow motion’ standen. Het synchroniseren zal niet werken indien u de terugspoel snelheid op ‘full speed’ insteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s