Hoe video’s te organiseren tijdens een oefening?

Artemis sorteert de videos aan de hand van hun tijdsaanduiding/datum van creatie, niet per naam.

U heeft de keuze om meerdere folders te creëren, wellicht een per atleet. Vervolgens kunt een of meerdere video bestanden verslepen of versturen van de ‘captured video’ folder omzetten naar folders die een andere naam dragen. De ‘captured video’ folder is de initiele folder die nieuwe video bestanden opslaat. Het zou er in praktijk dus als volgt aan toe kunnen gaan tijdens een honkbal training:

  • Een nieuwe slagman loopt naar de ‘bat’.
  • Mocht u het nog niet gedaan hebben open de video manager en maak een nieuwe folder aan met de naam en nummer van de slagman. Verwijder alle onnodige bestanden uit de map ‘captured videos’.
  • Film zijn/haar serie van slagen/pitches
  • Indien de slagman klaar is open de video manager en druk op de selecteer alles knop tijdens het bekijken van de vastgelegde video’s.
  • Versleep en plaats de vastgelegde videos in het mapje van de slagman in het linker paneel. Dit verplaatste alle bestanden naar de map van de individuele slagman.
  • Doe hetzelfde met de volgende slagman

    ALTERNATIEF: U kunt alle slagmensen filmen zonder u druk te maken over het organiseren van de clips tijdens het filmen. Later kunt u desbetreffende bestanden vanuit de algemene map verslepen naar de persoonlijke mappen. Houd in uw achterhoofd dat u meerdere video’s tegelijk kunt selecteren om te verslepen. Houd uw CONTROL of SHIFT knop ingedrukt wanneer u uw volgende selectie maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s