Hoe kan ik mijn software upgraden naar de laatste of naar een meer geavanceerde versie?

UPGRADE NAAR EEN MEER GEAVANCEERDE VERSIE
U kunt uw software upgraden naar een meer geavanceerde versie op ieder gewest moment door eenvoudigweg een licentie upgrade aan te schaffen in onze webstore. Een voorbeeld zou Artemis 8.0 BASIC zijn te upgraden naar Artemis 8.0 Elite.

U hoeft hiervoor verder niets te downloaden of zelfs op een nieuwe CD te wachten. U kunt alles heractiveren door gebruik te maken van de licentie code die wij u toe zullen sturen per e-mail. Indien u over een permanente USB stick beschikt zullen wij u een speciaal programma toesturen per e-mail om de nieuwe editie opnieuw te configureren.

De kosten voor een upgrade naar een verbeterde versie is normaal gesproken niet duurder dan het verschil tussen de editie die u reeds heeft en de editie waarnaar u wilt upgraden.

HET UPGRADEN NAAR EEN NIEUWE VERSIE
Een voorbeeld zou kunnen zijn om Artemis 7.2 BASIC te upgraden naar Artemis 8.0 BASIC.

Er staat een bedrag voor om uw software van een versie om te zetten naar een andere verbeterde versie.  De verbeterde versies representeren een wezenlijk nieuw design, net zoals bijv. het omzetten van Windows Vista naar Windows 7 dat heeft.

Onze online winkel bevat prijzen voor deze upgrades. Die kunt u daar bekijken en bij interesse bestellen! Het grote voordeel hiervan is dat u daardoor met uw eigen behoefte ontwikkeling mee kunt groeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s